Service en onderhoud

Service en onderhoud is een kwestie van vertrouwen, dat realiseren wij ons al te goed. U moet er als klant van op aan kunnen dat u een goed advies krijgt over de werking van uw liftinstallatie. Wij beseffen ook dat niet iedereen over de technische kennis beschikt die nodig is om een goede inschatting te kunnen maken of bepaalde voorgestelde renovaties ook daarwerkelijk nodig zijn. Dit maakt u als klant kwetsbaar. Wij staan een samenwerking voor waarbij de drempels laag zijn en waarbij wij op basis van onze bevindingen u een vrijblijvend advies geven over de verdere levensduur van uw liftinstallatie of onderdelen daarvan. Wij zijn niet het bedrijf om te adviseren een goedwerkende besturing of motor te vervangen, maar wel om te adviseren op basis van de werking van de lift vast te reserveren voor een vervanging in de toekomst.

Wij hebben een service en onderhoudsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Storingsnummer 035 624 3773 

Wanneer u overstapt van uw huidige servicebedrijf naar ons, kunnen wij eventuele geplande werkzaamheden, zoals het verhelpen van ARBO- punten, ook uitvoeren. Wij maken altijd gebruik van vrij op de markt te verkrijgen producten.

Liftenfabriek Baarn kent diverse onderhoudscontracten waarin wij diverse werkzaamheden, reparaties en services worden in- of uitgesloten.

Voor meer informatie neem dan nu contact met ons op.