Nieuws

Dit in Hilversum aan de Koninginneweg gelegen gebouw heeft een theaterzaal dat plaats biedt aan 850 mensen en kan  veranderd worden in een concertzaal met een uitschuifbare tribune met plaats voor 260 personen. Er is een artiestencafe en in de kelder zijn oefenruimtes voor bands ingericht.

LFB liften heeft voor dit door de Architecten Cie. ontworpen podium 1 hydraulische goederenlift geleverd, van 2500 kg met 2 cilinders en een asymetrische liftkooi.

Ook hebben wij een 630 kg personenlift geleverd die los in het gebouw staat opgesteld, zodat geluidstrillingen niet aan de verdiepingsvloeren worden doorgegeven. Deze lift verbindt de kelder, met de oefenstudio’s en de kantoren op de 4e verdieping.

In het truckdock hebben we het laad- losbordes geleverd met aan een zijde een laadklep om zware spullen van de grond over het bordes naar de verschillende ruimtes te kunnen brengen. Voor de theaterzaal is een verrijdbare heftafel geleverd waarmee licht- en geluidsapparatuur van en op het podium gebracht kunnen worden.

Voor meer informatie neem dan nu contact met ons op.

Vorstin ontwerp